mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

newProducts [YOK]

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Nieuwe Adidas D Rose"

     
Posted on: May 08, 2021 @ 01:14 AM
summyts
Total Posts:  5
Joined  05-08-2021
status: Newcomer

De adidas D Rose 4 is een sneaker die in het begin gedrapeerd zal worden in allerlei kleuren uit de geboorteplaats van Derrick Rose in Chicago. Naast de eerste paar Bulls-achtige paren is dit de Adidas D Rose Heren/Dames “Chicago Southside”. De blauwe explosie en gele combinatie aan de bovenkant is er een die lijkt te zijn ontleend aan zijn dagen op de Simeon Career Academy, die middelbare school in Southside waar Rose zijn vaardigheden verbeterde en daarbij zoveel onderscheidingen won.

Een andere specialiteit uit de geboorteplaats zal later deze maand arriveren als we een eerste blik werpen op de Adidas D Rose Schoenen “Michigan Avenue”. Ge├»nspireerd door een van de beroemdste straten van Chicago, maakt de ‘Michigan Avenue’-editie gebruik van de rijke paarse en rode tinten die worden uitgestraald door het bruisende winkelgebied - het diepe blauw dat uit de wateren komt en het heldere infrarood van de neonlichten .

Vandaag onthult adidas de nieuwste colorway op het veld van de Adidas D Rose te Koop Boost voor Derrick Rose, de jaarlijkse “Brenda” -versie ter ere van zijn moeder. In traditionele vorm voor de Brenda colorway, heeft de schoen een rode basis in verhouding tot haar favoriete kleur. Het levendige rode bovenwerk van textiel is versierd met tonaal geweven D Rose-logo’s en sterren ge├»nspireerd op de vlag van Chicago. De gewaagde kleurencombinatie worden geaccentueerd door zwarte details, een grijze Fit Cage met zwarte spikkels en een doorschijnende rode buitenzool.

Derrick Rose is terug, deze keer echt. De jonge ster keerde terug naar South Beach en behaalde een respectabele 12 punten uit de poort. Voor hem was natuurlijk de Nieuwe Adidas D Rose in een uitgesproken Chicago-colorway. Maar onthoud dat dit niet het enige soort palet is dat beschikbaar zal zijn op zijn nieuwste kenmerkende schoenen. Ook komt er de adidas D 4 Rose 4 “Boardwalk” die hier wordt getoond, waarvan de heldere keuzes zijn gekoppeld aan de SoCal-locatie waar Rose zijn tijd doorbrengt met trainen.

De wereld blijft wachten op de terugkeer van Derrick Rose naar de NBA, aangezien de eenmalige MVP en anker van de Chicago Bulls-ploeg het veilig blijft spelen met betrekking tot zijn ACL-blessure. Kopen Adidas D Rose Hij heeft de volledige steun gehad van het adidas-team tijdens zijn downtime, aangezien het bedrijf toegewijd is gebleven aan zijn line-up van kenmerkende dingen. De samenwerking wordt voortgezet met de adidas Rose 4 van volgend seizoen, die hier voor het eerst wordt bekeken.

http://www.j6retro.com

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Nike Air Max 90 Cheap Sale
Next Topic:

    Reebok Question Miglior Prezzo ››